#33 Vinlotteri og sørkoreanske gloser

Kompoddistene har blitt sitert og spilt fra på programmet Kulturstripa på P2!

Ta-da!

Therese skriver på verk til Norges ungdomskor og Nordic Voices. Mye er uvisst om framføring, men verket skal skrives ferdig. Bente har jobba mest på podden forrige uke siden vi lagde to episoder.

Ukas tips

Bente hadde en gang vinlotteri på hjemmekontoret og oppfordrer til å finne på hjemmekontorritualer for alle de som har det.

Kanskje det er noen jobbritualer du kan overføre til hjemmetilværelsen? Vi lurer veldig på hva som finnes av ritualer og sosiale tiltak på jobbene ute i det ganske land – send gjerne inn til kompoddistene@gmail.com

Kompoddistenes koronakrok

Therese korononautfordring er hjemmeskolen, samtidig som det er bonus å ha mye tid med familien. Bentes utfordring er mangelen på oppfølging av familiemedlemmer med sykdom, og bonusen er å ha fått opp en hjemmekontorplass.

Ukas eksotiske

Oslo-Filharmonen har lagt ut video av verket til Therese som de spilte i høst. Alle tre kommentarene var utenlandske, og det mest eksotiske var en kommentar på sørkoreansk

(Psst: Hvis du liker podden så blir vi veldig glad om du sier det i stjerner i podcastspilleren din – det hjelper andre å finne kompoddistene.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *