#32 Lyden av korona og litt om andre ting

Bente har sletta det som egentlig skulle være episode 32, så den utgår…. Men her kommer en episode 32 som er helt fersk! Episoden er tatt opp 17.mars. Vi beklager litt dårlig lyd.

Ta-da!

Therese har hatt urframføring av orkesterverk. Vi snakker litt om oppmikking av solister og det å gjøre endringer underveis uten å ta for mye av prøvetida – og litt mer om stemmer.

Bente har vært i komiteen til opptaksprøver til bachelor i komposisjon på Norges Musikkhøgskole, det siste av jobb som skjedde før Norge blei stengt ned.

Hva skjedde ikke denne uka da (anti-ta-da)

Kulturlivet er avlyst. For Therese betyr det at festvalen hun og Tora Augestad er kunstneriske ledere for, Hardanger musikkfest, er avlyst. Fagseminaret til Norsk komponistforening er avlyst, det hadde Bente jobbet med i vinter. I tillegg er reiser og oppdrag for begge framover avlyst. Samtidig ser vi oppblomstringen av nye, kreative tiltak både på undervisning og kulturlivet. Her er noe av det som har dukket opp:

Ukas eksotiske

På podcasten “Sånn er du” med gjest Live Nelvik viste det seg at hun snakker om Thereses musikk!

Hva har vi lært denne uka da?

Bente blir påminnet om hvor autoritetstro hun kan være….

(Psst: Hvis du liker podden så blir vi veldig glad om du sier det i stjerner i podcastspilleren din – det hjelper andre å finne kompoddistene.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *