#17 En to tata Ultima

Vi varmer opp til Ultima 2018!

Fra lytterne

Vi har fått epost fra Hild og går mer i dybden på Oransjeriet i Bergen (se episode 16)

Ta-DA!

Therese har deltatt i nyMusikks nystartede diskusjonsforum SAMT. Det ligger en video av hele arrangementet på Facebook.  Hun har også publisert en tekst “Kunst er ikke det samme som  laks” på MusikkKultur og jobbet med innspurter til verkene på Ultima.

Bente deltar i nyMusikks videoserie “Samtidsmusikk for dummies”

Hun har også vært på første prøve på nytt verk og snakker om nerver og førsteøvelsetanker.

Ukas tips

Vi fortsetter med tips fra Bentes gamle blogpost:  Ikke tro at mye er bedre enn lite og Ikke tro at lite er bedre enn mye – Skriv den mengden med tekst som samsvarer med prosjektet, og skal det var langt så skriv en ingress!

KULTURTANTENE

Vi har begge vært og sett Pixars De Utrolige 2  og Bente har vært i Stockholm og sett utstillingen Bloomsbury spirit på Artipelag.

LYTTESIRKEL

Vi snakker om en plate med verk av Nadia Boulanger.

Ukas eksotiske

Therese har sett at årets Miss Amerika 2018 har en master i komposisjon (!)

Hva har vi LÆrt denne uka da?

Therese har lært at når man holder på med teknikk må man alltid sjekke EN gang til. Sjekke og dobbeltsjekke er ukas tema for Bente har trøbbel med Vuvuzelaer som folk har sagt de har men som de plutselig ikke finner likevel….

Bente har også lært om motagelsen av Beethovens strykvartetter fra 1806, sjekk podcasten Composers datebook for hele historien.

(Psst: Hvis du liker podden så blir vi veldig glad om du sier det i stjerner i podcastspilleren din – det hjelper andre å finne kompoddistene.)

podcasten er støttet av Norsk komponistforening

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *