#15 Marinert i innspurt og migrasjon

Vi blir så glad for innspill fra lytterne og denne gangen er det mange! Vi har fått innnspill om å ha fast spalte om regneark (!) og Bente har blitt oppfordra om å gi Harry Potter-filmene en ny sjanse. Vi er veldig glad for at forrige episodes segment om kreativitet og prosess gav gjengklang hos lytterne og for en tilbakemelding på telefonsvarer – vi ønsker oss flere talebeskjeder!

Ta-DA!

Bente er marinert i innspurtsarbeid og snakker om sin arbeidsprosess. Vi vil veldig gjerne høre om andre arbeidsprosesser!

Et av årets tema på Ultima er migrasjon og det jobber Therese med i et verk til Tanja Orning. Google Earth er en del av verket og hun har med steder som vi hører om i nyheter om flyktningkrisen i Middelhavet.

Ukas tips

Ukas to tips er videre fra Bentes bloggpost: “Ikke si du er guds gave til verden” og “Ikke tro jeg har tenkt å ta studiepoeng på musikken din”.

KULTURTANTENE

Therese sitter i en jury og har lyttet til (nesten) all norsk musikk fra 2017. Kanskje det er en trend med mer norsk tekst?

Ukas feministiske

Vi har hørt fra en lytter om programmering i Sverige og snakker mer om vår helt Stefan Forsberg og vi starter lyttesirkel! Første plate ut er en med musikk av Nadia Boulanger.

Hva har vi blitt påminnet om av BURDE VI HA LÆRT denne uka DA?

Bente er irritert over at hun la tre dealiner oppå hverandre, det burde hun ha lært at aldri fungerer. Therese har latt seg provosere over Frps kulturpolitikk etter å ha hørt på debatt fra Arenedalsuka,  men hun burde ha lært hvor dårlig den er allerede.

(Psst: Hvis du liker podden så blir vi veldig glad om du sier det i stjerner i podcastspilleren din – det hjelper andre å finne kompoddistene.)

podcasten er støttet av Norsk komponistforening

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *