#13 Sesongåpning med regneark og tattoveringer

Vi er tilbake fra sommerdvalen!

Ta-DA!

Therese hatt både ferie, jobbferiedager og har arbeidet mer med Los Angeles Children’s Chorus som har hatt to konserter i Norge. Du kan høre mer om samarbeidet med koret i episode 8.

finfin gave fra koret

Bente har hatt en ukes familie-bade-spise-lese-ferie men også arbeidet en del og snakker om det å jobbe med verk med materialinnsamling.

Ukas tips

Nå utover høsten skal vi ha fokus på søknadsskrivetips og det første er å lage en søknadskalender for høsten. Et bi-tips er å etablere søknadsskjemaer tidlig for å få oversikten over hva som må med.

KULTURTANTENE

Therese anbefaler NRKs dokusommer og har bla sett en film om Michael Jackson. I den blei Nadia Boulanger blir nevnt og Therese snakker om sin lille Boulangerbesettelse. Bente har lest bøker og anbefaler Slik har jeg det nå og Arven-kvartetten for de som liker YA, og Olaug Nilssens Tung tids tale.

Ukas feministiske

Bente har telt kvinner og menn på alle instrumenter i alle norske orkestre og vi snakker om overraskelser og ting som ikke er så overraskende.

Sommerens eksotiske

Therese har hatt fornøyelsen av å se tittelen på et  verk bli tattovert på armen til foreldre til de som sang. #sannhistorie

tittel på verket er “I am I am I am”, og i Ruth Lillegravens orginal “Eg er eg er eg er”
Hva har vi lært vi denne sommeren da?

Vi har lært at det er vanskelig  å lage podcast i sommerferien. Vi beklager om noen har venta forgjeves, men nå er vi tilbake med ukentlig publisering!

 

(Psst: Hvis du liker podden så blir vi veldig glad om du sier det i stjerner i podcastspilleren din – det hjelper andre å finne kompoddistene.)

podcasten er støttet av Norsk komponistforening

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *