#7 camping, antrekkstips og feministrant

Vi blir så glade for tilbakemeldinger og innspill, nå har vi fått i de fleste kanaler – også epostadressen vår er endelig i aktivt bruk! Fortsett å sende inn ønsker om tema, innspill til hva du gjør når livet klumper seg, ris og ros

Ta-DA!

Bente har gjort litt ymse, men bla hatt avslutning med studenter og gitt blod.

vi burde kalt ukas segment for TE-DA kanskje? (gave fra studentene)

Therese er i full festivalinnspurtsmodus litt tidlig fordi hun skal en uke til Los Angeles med urpremiere rett før festivalperioden starter.

TIPS

Vi ba om tips fra lytterne om hva de gjør når livet klumper seg og samtidig som vi la ut episoden med det hørte Bente en episode av Happier som var om akkurat det. Et av tipsene der var å delegere så mye som absolutt mulig i forkant av en stressete periode, f.eks kjøpe vasketjenester og matkasser.

festivalsjefene Tora Augestad og Therese Ulvo som ikke bare leverer en fantastisk, forrykende festival – de kan kle seg også! (foto: Andreas Ulvo)

I samme gate er ukas tips fra Tora Augestad; Ta så mange valg som mulig i forkant, også antrekk.

KULTURTANTENE

Vi snakker om konserten med Oslo Filharmonien 3.mai der de gjorde Brahms og Buene.

UKas tilbud

Therese er spurt om å moderere en paneldebatt og holde et innlegg på en stor, internasjonal konferanse og vi snakker litt om bakgrunnen for segmentet – og podcasten i helhet.

HVA HAR VI LÆRT DENNE UKA

Noen diskusjoner må man bare ta om og om og om og om igjen…. Denne gang er det diskusjonen om kvinnelig representasjon i orkester/opera-repertoiret igangsatt av artikkelserien til Minerva.

 

(Psst: Hvis du liker podden så blir vi veldig glad om du sier det i stjerner i podcastspilleren din – det hjelper andre å finne kompoddistene.)

podcasten er støttet av Norsk komponistforening

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *