#6 En hyllest til korps og gærne damer

Nå er vi inne i Thereses mest  hektiske periode før festival men hun har heldigvis alikevel tid til å podde sammen med den andre innspurtdyngede komponisten.

UKA

Therese har vært i Berlin med KUPP og vi snakker litt om talentsatsing generelt. Bente har hatt urframføring med juniorkorps, vi snakker om vår egen oppdragelse i norske korps og ender i en tutti hyllest til korpsbevegelsen! Det er jo veldig passende i jubileumsåret for Norsk Musikkorps Forbund.

TIPS

Vi trenger tips fra våre fine lyttere! Hva gjør du når livet klumper seg? Therese forsøker å ta en ting om gangen og være fokusert i hver oppgave og Bente lener seg på vaner, men erfaringen er alltid at når Bestemors lov om at alt skjer på en gang inntreffer – så blir det en kaoseksplosjon. Har du noen strategier for å håndtere klumping og livet eller på jobben, send det inn til oss og la oss dele på de gode tipsene!

KULTURTANTENE

Vi har sammen sett Cally på Det Norske Teateret. Stykket er Ruth Lillegravens debut som dramatiker, og for en sterk debut! Vi snakker om temposkifter, oppramsinger, scenografiske triks og skuespillernes prestasjoner.

HVA HAR VI LÆRT DENNE UKA

Vi har lært oss hvor perfekt matinéforestillinger er for folk som har anledning til å gjøre ting midt på dagen. Therese ønsker seg orkestermatinékonserter.

 

(Psst: Hvis du liker podden så blir vi veldig glad om du sier det i stjerner i podcastspilleren din – det hjelper andre å finne kompoddistene.)

podcasten er støttet av Norsk komponistforening

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *