#4 Bra for amerika, bra for kulturtantene

Vi starta denne podcasten fordi vi hadde veldig lyst! Men det tar tid og penger og derfor er vi veldig glade for å ha fått støtte fra Norsk komponistforening til oppstarten. Hvis du som lytter vil støtte oss så hjelper det veldig å få flere lyttere: Inviter venner til sida vår på feisbook, gi oss stjerner og anmeldelser i podcastspilleren og, ikke minst, fortell en venn om oss!

UKA

Denne uka kom nyheten om at Therese blir  kunstnerisk leder for Nordiske musikkdager 2019! Det er Norsk komponistforening som står som arrangør og denne gangen er festivalen lagt til Bodø. Vi snakker også om likheter og forskjeller med å lede denne festivalen og Hardanger musikkfest som hun er kunsterisk leder for sammen med Tora Augestad. Bente har gjort et større prosjekt med TUP og Follopiloten.

FRA LYTTERNE

Vi lærer at vi har et bredere bruksområde enn vi hadde sett for oss!

Vi er så takknemlige for alle som har sendt oss tilbakemeldinger! Vi blir veldig glad for å høre fra deg – send oss en epost til kompoddistene@gmail.com eller se til høyre her på sida og klikk deg videre til facebooksida vår eller twitterkontoen.

TIPS

Vi snakker om strategier for å si ja og nei til tilbud som kommer.

KULTURTANTENE

Therese har hørt NOSO Sinfonietta og snikhørt på orkesterprøver med NOSO og er imponert over nivået – og kommer med et hjertesukk om hvor vakkert dette landet er.

This slideshow requires JavaScript.

Thereses vakre land

Bente snakker om John Cage sitt verk 4.33 i relasjon til Alphons Allais sin Marche Funèbre og litt om Luigi Russolos støyinstrumenter.

På engelsk er tittelen: Funeral March for the Obsequies of a Deaf Man. Verket er fra 1897
HVA HAR VI LÆRT DENNE UKA

Et lite triks som gjør hverdagen bedre – hvordan skru av varslinger på macen.

UKAS TILbud

På siste Spillerom på p2 gir programmet Operaen en presang i anledning 10årsjubiléet: En liste over kvinnelig komponister de bør bestille verk av, Therese var en av de, men har hun fått noen tilbud? Bente har takket ja til nok et styreverv.

(Psst: Hvis du liker podden så blir vi veldig glad om du sier det i stjerner i podcastspilleren din – det hjelper andre å finne kompoddistene.)

podcasten er støttet av Norsk komponistforening

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *