#2 Kloster og togfløyter

En drøy uke er gått siden lanseringen av podden og vi er så takknemlige for alle som har gitt tommelopp og sendt oss tilbakemeldinger! Vi blir veldig glad for å høre fra deg – send oss en epost til kompoddistene@gmail.com eller se til høyre her på sida og klikk deg videre til facebooksida vår eller twitterkontoen.

UKA:

Therese leter etter Kamelbjeller og Bente siterer Churchill.

TIPS

Vi bruker Fiken og snakker om å gjøre regnskap kontinuerlig gjennom året.

KULTURTANTENE

Therese har hørt på Salongens intervju med fengselsprest Kjell A. Nyhus og snakker om sin egen erfaring med stillhet da hun var på La Muse Retreat. Bente har lest Pierre Schaeffers bok In search of a Concrete Music.

HVA HAR VI LÆRT DENNE UKA

Husk å alltid ALLTID sjekke (lydfila) en siste gang.

(Psst: Hvis du liker podden så blir vi veldig glad om du sier det i stjerner i podcastspilleren din – det hjelper andre å finne kompoddistene.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *